Twingly statistik

torsdag 9 augusti 2007

Första sommarbarrundan tog på krafterna

Det var quizafton i går, med dålig uppslutning från våra ordinarie lagkamrater. Men när jag kom, något sen, hade Ol´Hell i fått sällskap av Raz och E så något som liknar ett lag fick vi i alla fall ihop.
Och hade vi inte valt fel alternativ av dom vi hade som svar på några frågor, kunde vi väl kommit bland de tre bästa. Laget som vann har jag aldrig hört talas om, vilket alltid gör mig misstänksam.
Men skit samma, vi hängde kvar ett tag efter quizet då, som vi kunde konstatera, stämningen blir lugnare i och med att många drar rätt snabbt när quizet är klart.
Sedan var natten varm och det kändes som om det först nu var sommar på riktigt. Så vi drog oss ut mot Folkets Park-området som fått en renässans nu i och med att Cuba Café som ligger där sedan ett par år fått sällskap av Debaser som håller till i Inkonsts gamla lokaler på kort vingelavstånd därifrån.
Debasers uteservering tycks ha blivit en hit och det var kö utanför, så vi tog oss till Cuba Cafés uteservering i stället. Och där fick vi bord och träffade bekanta och satt och ljög och drack öl och lite whisky till det var dags att cykla hem i Malmönatten.
Då kändes det att det faktiskt är sommar och semester (för mig i alla fall) nu.
Fast det tog på krafterna.
Man är inte 25 längre, utan man får klara sig på vana och erfarenhet.

Jah Hollis

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hmm, min son som är 43 instämmer nog. Han har semester, men såg misstänkt trött ut vid 12.30-tiden idag. Undrar vad han gjorde igårkväll?? Det tar på krafterna när man kommer upp i åren.

Ha en riktigt fin fortsättning på semstern! Hälsningar från Gotland

Jah Hollis sa...

Tack för det!
Jo, på Gotland finns det mycket skoj att hitta på när man är där och har semester, det vet jag av egen erfarenhet.
Det var faktiskt med en exil-gotlänning i går kväll och han hade varit och tittat till sin gamla ö tidigare i somras. Jag fick lite lust att åka dit.