Twingly statistik

tisdag 7 augusti 2007

Stureplan tycks vara Sveriges tjocktarm

Det var nog rätt länge sedan jag satte min fot på Stureplan i Stockholm, i alla fall kvällstid. Får man tro alla historier tycks ju den platsen ha förvandlats till Sveriges tjocktarm, stället där all skit samlas upp innan den ska ut och spridas över resten av landet i form av bloggar och magasin och mördare och våldtäktsmän och annan drägg.
Visst, de som tror att de tillhör gräddan i landet mäste väl ha någonstans att samlas för att ses och beundras av populasen som får finna sig i att bli förnedrade i köer eller uppraggade av diverse skumma figurer.
Nej, ta och neutronbomba (man vill ju inte förstöra svampen) hela skiten någon helg när de värsta typerna är samlade där.

Jah Hollis

4 kommentarer:

Ankan sa...

Bomba Stureplan? Jag e på! Det finns en brittisk pub därnere, Bull & Bear eller nåt, men den e ändå så jävla dyr så det gör inget.

Anonym sa...

Ja, mycket kriminalitet och våld där. Konstigt det får fortgå med tanke på andra människors liv o leverne. Där kungligheter vistas där brukar det vara stora säkerhetspådrag och sopas rent innan de sätter sin fot där. Stureplan är ett undantag, vad jag förstår!

Sånger från nedre botten sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Sånger från nedre botten sa...

Beat on the brat
Beat on the brat
Beat on the brat with a baseball bat
Oh yeah, oh yeah, uh- oh
What can you do?
What can you do?
With a brat like this always on your back
What can you do?